Hi!

Nice to meet you! Wat ontzettend leuk dat je op mijn webshop bent. Ik hoop dat je allerlei leuke dingen kan vinden en dat ik het op z'n allermooist voor je mag inpakken en opsturen. Want dat is namelijk waarom ik de shop ben begonnen. Passie voor papier en inpakken! Meet me! Amanda!  Het gezicht achter de webshop!

 Ik ben de webshop begonnen vanuit liefde voor papier, mijn verslaving aan notitieboeken en voor elke maand een nieuwe agenda :) I know, te erg. Ik heb altijd mooi schrijfwaar verzameld en kan verliefd worden op mooi lint of een fijne pen! Om mijn verzameling te rechtvaardigen ben ik online gegaan met mijn webshop en hoop dat jij net zo verliefd word op de spulletjes zoals ik dat kan! Ik heb jaaaaaaren voor het grootste kaartenmerk ter wereld gewerkt en daar werd ik erg blij van! Want ja wees eerlijk, wat is er nou leuker dan kaartjes kopen en versturen? Oke, ik kan nog wel een paar andere dingen bedenken maar je snapt wat ik wil zeggen. :) 

Mijn liefde voor Amerika en Canada zie je terug in de merken die ik heb... Ik ben namelijk in Canada geboren en daar kan je echt de mooiste stationery vinden! Maar goed, zoek niet verder, want ik heb het voor je ingekocht.

Heb jij suggesties voor een te gek product of merk of zie jij iets wat niet helemaal klopt ofzo? Please let me know!

Enjoy!

xx

Amanda

© 2017 - 2021 Stationery & Gift | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel